Doucheputje Ontstoppen

Last van een verstopping?
Wij lossen het op!

 • De hele dag bereikbaar
 • U wordt direct geholpen
 • Direct resultaat
 • 100% Garantie
 • Hoge klantwaardering
 • 96% beveelt ons aan

  Ontstoppingsdienst? Bel: 085 – 013 6843

  Doucheputje ontstoppen

  Een verstopt doucheputje is erg vervelend. Wanneer u hier van last heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk het doucheputje ontstoppen. Maar hoe werkt het ontstoppen van een doucheputje nu precies? En wanneer kunt u herkennen dat u last heeft van een verstopt doucheputje? Zijn er mogelijkheden om het putje zelf te ontstoppen of is er een professioneel bedrijf voor nodig? Wij zullen het vandaag bespreken in dit artikel. Wanneer u problemen heeft met een verstopt doucheputje kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij zullen het probleem traceren en u spoedig helpen om een oplossing te vinden.

   

  De oorzaken van een verstopt doucheputje

  Er zijn verschillende dingen die kunnen leiden tot een verstopt doucheputje. Sommigen liggen meer voor de hand dan anderen! Allereerst is het logisch dat alles wat u uitspoelt in de douche, uiteindelijk in het doucheputje belandt. Dit kan blijven hangen en uiteindelijk leiden tot een verstopping. Ook is het belangrijk om regelmatig het doucheputje te reinigen. Na het douchen zullen er haren en zeepresten in het putje achterblijven, welke ook tot verstopping kunnen leiden. Als laatste kan ongezuiverd rioolwater voor verstopping zorgen. Wanneer dit het geval is, ligt het probleem bij de algemene riolering en niet bij u zelf.

  Wanneer schakelt u een ontstoppingsbedrijf in?

  Een verstopping is vervelend en u wilt natuurlijk graag een oplossing voor dit probleem. Er zijn een aantal dingen die u zelf zou kunnen proberen om het doucheputje te ontstoppen, maar wanneer het een groter probleem is is het misschien verstandiger om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Wij kunnen het probleem snel traceren en zullen samen tot een passende oplossing komen.

  Wat zijn de kosten van een doucheputje ontstoppen?

  We begrijpen dat het een prettig idee is wanneer u precies de kosten weet om uw doucheputje te laten ontstoppen. Helaas is het moeilijk om aan de klus een prijskaartje te hangen. De hoogte van de kosten zullen afhankelijk zijn van hoe zwaar de klus is en hoeveel werk er uitgevoerd moet worden. Wanneer u een idee heeft wat de verstopping kan veroorzaken, raden wij aan om altijd vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan een duidelijker prijsbeeld geven.

  Stappenplan doucheputje ontstoppen

  Voordat u een professioneel ontstoppingsbedrijf belt, zijn er een aantal stappen die u kunt doorlopen om te kijken of het probleem zo opgelost wordt. Wij zullen deze stappen met u bespreken en hopelijk bent u dan binnen no time van uw verstopping af.

  Stap 1:

  De eerste stap om te kijken of de verstopping verholpen kan worden, is door het doucheputje goed te reinigen. Zoals hierboven beschreven, blijven er vaak zeepresten en haren achter in het putje. Door deze te verwijderen, zal het water beter doorlopen. In de meeste gevallen is dit de meest voor de hand liggende oplossing.

  Stap 2:

  Wanneer dit niet voldoende is, kunt u aan de slag met andere middeltjes om de verstopping tegen te gaan. Baking soda is een goede optie! Een kopje baking soda gevolgd door kokend water kan een oplossing zijn. Het is wel belangrijk dat u echt baking soda gebruikt, dit kunt u kopen bij een toko.

  Stap 3:

  Nog geen succes? Een ouderwetse ontstopper kan ook wonderen doen! Plaats het rode, rubberen gedeelte over het doucheputje en beweeg de stok een aantal keer heen en weer. Pas wel op met het doen van dit wanneer u net stap 2 heeft uitgevoerd, vanwege het kokende water. Door deze stap uit te voeren kan het zijn dat de verstopping opgelost wordt.

  Stap 4:

  Mocht een ouderwetse ontstopper niet werken, dan kunt u een ontstoppingsveer gebruiken. Deze gaat een heel stuk in de leiding en door de veer omhoog te trekken, trekt u misschien de reden van verstopping mee.

  Stap 5:

  Mochten alle stappen hierboven niet geholpen hebben, zit er niks op dan een professioneel ontstoppingsbedrijf te bellen. Wij zullen zo snel mogelijk langskomen en het probleem voor u oplossen.

  Een verstopt doucheputje is vervelend, maar makkelijk op te lossen. Er zijn een aantal stappen die u kunt doorlopen om uw doucheputje zelf te ontstoppen, maar wanneer dit niet werkt is het toch aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf te bellen. Wanneer uw doucheputje ontstopt is, is het belangrijk dat u de oorzaak van de verstopping achterhaalt en dit probeert te voorkomen, bijvoorbeeld door middel van het goed reinigen.

  96% Beveelt ons aan