Ontstoppingsdienst Maastricht

Last van een verstopping?
Wij lossen het op!

 • De hele dag bereikbaar
 • U wordt direct geholpen
 • Direct resultaat
 • 100% Garantie
 • Hoge klantwaardering
 • 96% beveelt ons aan

  Ontstoppingsdienst Maastricht?

  Bel Direct:
  085 – 013 6843

  Ontstoppingsdienst Maastricht

  Wanneer je merkt dat er een rioolgeur in je heus hangt, kan het zijn dat er ergens een verstopping zit. Vaak merk je dit al wanneer het water in de wasbak, de douch of het toilet niet goed doorloopt. Je kunt zelf een paar dingen doen om de verstopping op te lossen, zoals een rubberen ontstopper gebruiken of bijvoorbeeld het zeefje in de gootsteen schoonmaken. Wanneer het niet lukt, kun je het beste een ontstoppingsbedrijf bellen. In dit artikel lees je alles over de verschillende verstoppingen die je thuis kunt tegenkomen.

  Afvoer

  De afvoer leidt direct naar het hoofdriool. Wanneer deze verstopt is, merk je dat gelijk. Het water komt bijvoorbeeld omhoog in het toilet of het kan niet worden weggespoeld. Het kan er uiteindelijk voor zorgen dat het hele huis problemen krijg met het afvoeren van water.

  Badafvoer

  Een verstopping in de badafvoer kan ervoor zorgen dat het badwater niet meer weg kan. Oorzaken hiervan kunnen bijvoorbeeld zeepresten, haren, resten van schoonmaakmiddelen of viezigheid zijn. Het is belangrijk dit zo snel mogelijk op te lossen om problemen met de afvoer te voorkomen.

  Doucheputje

  Bij een verstopping van het doucheputje is vaak het eerste teken een vieze rioollucht. Daarnaast zul je merken dat het water tijdens het douchen bijna niet meer wegloopt en er kans is op overstroming van de badkamer. De oorzaken kunnen zeepresten, scheerschuim en haren zijn.

  Gootsteen

  Verstopte gootstenen zijn gemakkelijk te herkennen. Meestal worden ze veroorzaakt voor etensresten. Wanneer het water moeizaam wegloopt of er een pruttelend geluid te horen is, dan zijn dit tekenen dat er actie moet worden ondernomen. Ontstop gootstenen altijd om verdere problemen te voorkomen.

  Hemelwaterafvoer

  Onder hemelwaterafvoer vallen onder andere regenpijpen en dakgoten. Belangrijk is deze minstens twee keer per jaar goed te onderhouden om verstopping en schade te voorkomen. Haal hierbij alle bladeren en mos weg dat op en in de hemelwaterafvoer kan liggen.

  Professionele keukenafvoer

  De keukenafvoer wordt vaak gebruikt om handen te wassen, te koken en bij het afwassen. Belangrijk is dus dat er meteen actie wordt ondernomen wanneer je merkt dat het water in de keuken niet meer goed wegloopt. Oorzaak hiervan kunnen etens- en zeepresten zijn.

  Regenpijp

  Wanneer je vochtige plekken op de muren rond de waterpijp ziet ontstaan, kan het zijn dat je regenpijp verstopt zit. Het is daarom belangrijk twee keer per jaar overtollige bladeren, grind en mos te verwijderen om een verstopping te voorkomen. Wanneer dit toch gebeurt, kun je met een hoge drukspuit het vuil verwijderen.

  Riool

  Wanneer het riool van je huis verstopt raakt, merk je dat snel genoeg. Het begint binnenshuis te stinken en het water in de keuken en de badkamer loopt moeizaam weg. Oorzaken zijn ophoping van doorgespoelde viezigheid, vettigheid en stof. Het is belangrijk dit op te lossen om erge schade te voorkomen.

  Toilet

  Er zijn meerdere kenmerken van een verstopt toilet. Het water spoelt bijvoorbeeld niet meer goed weg, er zit ├╝berhaupt bijna geen water meer in de pot, of het toilet staat op het punt over te lopen. Oorzaken kunnen zijn het overmatig gebruik van wc-papier, een waterbesparende knop die niet voldoende doorspoelt, of zelfs speelgoed van kinderen dat in de wc is gegooid.

  Vaatwasser

  Verstopte vaatwassers kunnen een vervelend probleem zijn. Het kan bijvoorbeeld een nare geur veroorzaken en water kan in het apparaat blijven staan, wat troebel en vies is. Het gevolg is dat de vaatwassen niet meer te gebruiken is voordat de verstopping is opgelost.

  Wasbak

  Wanneer je merkt dat je na het tandenpoetsen het water in de wasbak niet meer goed doorgespoeld krijgt, dan is deze waarschijnlijk verstopt. Je kunt dit oplossen door een rubberen ontstopper te gebruiken of professionele ontstoppers in te schakelen.

  Wasmachine

  Wanneer de wasmachine verstopt is, gaat het vaak om de afvoer van het apparaat. Oorzaak kunnen zeepresten zijn of kleine losgeraakte onderdelen van kleding. Aan te raden is het inschakelen van een professional om de wasmachine te ontstoppen en weer gebruiksklaar te maken.
  Naar boven

  Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Maastricht?
  R

  24/7 bereikbaar

  Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Ook 's nachts!

  R

  100% Garantie

  Onze experts garanderen dat uw verstopping wordt opgelost.

  R

  Lokale Experts

  Als ontstoppingsdienst werken wij met lokale specialisten om uw probleem snel te verhelpen.

  Direct en vriendelijk geholpen worden?

  Bel de ontstoppingexpert:

  Ontstoppingsbedrijf Maastricht?

  Bel Direct:
  085 – 013 6843

  96% Beveelt ons aan